Kako poručiti proizvode sa sajta Viksel parfeme?

1. Registracija: Prvo, neophodno je registrovati se na sajtu Viksel parfeme kako biste mogli da poručite proizvode. Registracija je besplatna i laka, a potrebni su samo osnovni lični podaci.

2. Online prodavnica: Nakon registracije, kupac/partner se prijavljuje na svoj nalog i pregleda širok izbor parfema dostupnih na sajtu Viksel parfeme. Nakon što izabere proizvode koje želi da kupi, dodaje ih u korpu.

3. Potvrda narudžbine: Nakon što se izaberu željeni proizvodi, kupac/partner će biti preusmeren na stranicu za potvrdu narudžbine. Na ovoj stranici potrebno je uneti sve potrebne informacije, kao što su adresa isporuke, način plaćanja i ostali detalji.

4. Promo kodovi: Ukoliko kupac/partner ima promo kod za popust, mogu ga uneti na stranici za potvrdu narudžbine i ostvariti popust.

5. Plaćanje: Nakon potvrde narudžbine, kupac/partner može izabrati jedan od prihvaćenih načina plaćanja, kao što su kreditna kartica, PayPal ili bankovni transfer.

Nakon što se porudžbina obradi i plati, proizvodi će biti isporučeni kupcu/partneru u najkraćem mogućem roku. Ukoliko postoje bilo kakvi problemi sa porudžbinom ili isporukom, naša podrška za korisnike je dostupna putem e-pošte ili telefona. Zahvaljujemo Vam se na poverenju i nadamo se da ćete uživati u proizvodima sa Viksel parfeme.