Načini isporuke

1. Narudžbine i isporuke: Narudžbine se mogu vršiti putem web shop-a ili direktnim kontaktom sa VL2022 group doo. Isporuka se vrši u roku od 5 radnih dana od dana potvrde narudžbe. Potvrda narudžbe se dostavlja kupcima putem e-maila, a nakon toga se proizvodi pakuju i šalju na adresu.

Narudžbe i isporuke proizvoda za nas pretstavljaju jako bitnu stvar u poslovanju, te ćemo se truditi da sve narudžbe dobijate u najkraćem mogućem roku, kao i da kupcima budu isporučene u neoštećenom stanju.

Ukoliko dođe do kašnjenja u isporuci, obavestićemo kupca o novom terminu isporuke.

Ako kupac želi da promeni detalje narudžbe, to je moguće uraditi putem mail info@viksel.rs. Promene narudžbe se mogu vršiti samo ukoliko proizodi već nisu poslati na adresu.

2. Cene: Cene proizvoda izražene su u dinarima i uključuju PDV. VL 2022 group doo zadržava pravo promene cena proizvoda bez prethodne najave.

3. Plaćanje: Naša kompanija prihvata različite načine plaćanja, kako bi omogućila što lakšu i jednostavniju kupovinu za naše kupce i partnere, iz tog razloga plaćanje se može vršiti gotovinom, prilikom preuzimanja proizvoda, pouzećem, uplatom na račun ili putem kartice. Nije potrebna avansa uplata.

Plaćanje pouzećem- Kupac plaća porudžbinu u gotovini prilikom preuzimanja paketa od kurira. Ovaj način dostupan je unutar teritorije Republike Srbije. Nakon toga kupac na mail ili broj telefona dobija kopiju / scen fiskalnog računa.

Plaćanje kreditnom/ debitnom karticom – kupci mogu platiti svoju porudžbinu putem kreditne kartice. Plaćanje se vrši na sajtu, odmah nakon dodatnih artikala u korpu, gde na isoj stranici nastavlja plaćanje.

Plaćanje putem bankovne uplate – Kupac može svoju porudžbinu platiti putem bankovne uplate na naš račun. Bankovni podaci biće dostupni na potvrdi porudžbine koju će kupac dobiti.

VL2022 group se trudi da pojača sigurnost svih načina plaćanja i da osigura da su svi podaci o plaćanju zaštićeni od neovlašćenog pristupa ili krađa.

Ukoliko kupac ima bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa načinima plaćanja ili nesigurnost u isto, naš tim će mu rado pružiti pomoć i sve potrebne infomracije. Za sve dodatno možete poslati mail na info@viksel.rs.

4. Povrat porizvoda/reklamacije: VL2022 group doo se trudi da kupcima ponudi visokokvalitetne proizvode i usluge. U slučaju da kupac nije zadovoljan kupljenim proizvodom, postoji mogućnost povrata novca ili reklamacije.